Om Mälarhöjden i bilder

I slutet av 2009 flyttade jag med min fru Annika till Mälarhöjden. Vi började med att tokrenovera villan vi hade köpt och det blev väldigt lite tid över till att se sig om i omgivningarna. Sommaren 2010 blev det mer tid för promenader och utflykter i området och ett intresse för lokalhistoria byggdes upp.

Jag har haft planer på att starta någon sorts sida om Mälarhöjden men det var först när min kompis Stefan startade Liljeholmskajen i bilder som jag tog tag i saken och köpte ett domännamn och startade den här bloggen. Tack Stefan för inspirationen!

Bloggen fick nytt liv i januari 2012 när jag började botanisera bland gamla arkivbilder från Mälarhöjdens barndom.

I ärlighetens namn handlar inte bloggen enbart om Mälarhöjden utan även om de närmaste omgivningarna som till exempel Axelsberg, Örnsberg, Hägersten och Bredäng.

  • Stefan

    Trevligt initiativ.
    Saknar mer bilder har du en plan för dom?